φως χριστου  φως χριστου  φως χριστου  φως χριστου  φως χριστου  φως χριστου
Μια πρώτη γνωριμία με τον λαό της ΑφρικήςΜια πρώτη γνωριμία με τον λαό της Αφρικής Ένα τραγούδι για τα ορφανά. «Δυο χέρια απλώνονται».Ένα τραγούδι για τα ορφανά. «Δυο χέρια απλώνονται».
Η αποκαλυπτική εξομολόγηση του π. Ιωάννη ΚιμπούκαΗ επιτακτική ανάγκη να χτιστούν ορφανοτροφεία στην Αφρική - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση του π. Ιωάννη Κιμπούκα, για τους κινδύνους πού διατρέχουν τα ορφανά και απροστάτευτα παιδιά στην Αφρική, και η τεράστια ανάγκη για το χτίσιμο ορφανοτροφείων. ΧΤΙΣΙΜΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΩΝΗ επιτακτική ανάγκη να χτιστούν ορφανοτροφεία στην Αφρική - Η Αδελφότητα ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, έχει ένα και μοναδικό όραμα, πώς να χτίσει όσο περισσότερα ορφανοτροφεία μπορεί, για να σώσει τά ορφανά παιδιά της Αφρικής.
kimpirakaramelaΥλική και πνευματική πείνα των Αφρικανών αδελφών μας - Η φτώχια της Αφρικής. Μία καραμέλα γίνεται πρωινό γεύμα για δεκάδες παιδιά. katixisimetafrasisΥλική και πνευματική πείνα των Αφρικανών αδελφών μας - Οι Αφρικανοί αδελφοί μας διψούν να γνωρίσουν τον λόγο του Θεού και τους βίους των αγίων μας.
sinenteuxipkimpouka1Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουγκάντα - Μια συνέντευξη με τον π. Ιωάννη Κιμπούκα. dianomixorioΔιανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουγκάντα - Συγκινητικές εικόνες από την παραλαβή και διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουγκάντα της Αφρικής! sinentaeroplΔιανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουγκάντα - Η παραλαβή τής ανθρωπιστικής βοήθειας, και οι συγκινητικές στιγμές που περάσαμε μαζί με τούς αεροπόρους τής πολεμικής μάς αεροπορίας. eyxaristalterlogarΔιανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουγκάντα - Ενα τεράστιο ευχαριστώ από τούς άνθρώπους τής Ορθόδοξης Αδελφότητας ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ σέ όλους εσάς πού στηρίζετε τις προσπάθειες μας. xenagisiagloukasΤα ορφανά και φτωχά παιδιά χρειάζονται κλινικές - Η συνάντησή μας με τα παιδιά της ενορίας του Αγ. Λουκά και Μεταμόρφωσης του Σωτήρα. (ΜΕΡΟΣ Α) xenagisiagloukas2Τα ορφανά και φτωχά παιδιά χρειάζονται κλινικές - Η συνάντησή μας με τα παιδιά της ενορίας του Αγ. Λουκά και Μεταμόρφωσης του Σωτήρα. (ΜΕΡΟΣ Β) kliniki1Τα ορφανά και φτωχά παιδιά χρειάζονται κλινικές - Η ανάγκη για την ανέγερση μιας κλινικής κοντά στα ορφανά και φτωχά παιδιά. tetradiaagloukas2Κοντά στις καθημερινές ανάγκες των ορφανών και φτωχών παιδιών της Αφρικής - Τι σημαίνει ένα τετράδιο για τα παιδιά της Αφρικής. tetradiaagloukasΚοντά στις καθημερινές ανάγκες των ορφανών και φτωχών παιδιών της Αφρικής - Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο. Τετράδια και στυλό για τα ορφανά! sisitiaΚοντά στις καθημερινές ανάγκες των ορφανών και φτωχών παιδιών της Αφρικής - Ένα ιδιαίτερο γεύμα για τα ορφανά και φτωχά παιδιά songagloukasΚοντά στις καθημερινές ανάγκες των ορφανών και φτωχών παιδιών της Αφρικής - Ένα τραγούδι από τα ορφανά, ως ένδειξη ευχαριστίας για την αγάπη που τους δείξαμε

Bookmark Us

 
 
ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ

EUROBANK
Από Ελλάδα:
0026 0357 64 0200462918
Από εξωτερικό: IBAN: GR88026035700006
40200462918,
BIC: ERBKGRAA

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Online χρήστες

Έχουμε 6 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 2.0

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1496161

Τα Νέα μας !!!

side-12-4-2012

Γιατροί του Κόσμου

giatroi_tou_kosmou

Δελτίο Τύπου - Ουγκάντα

Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2009 12:49

Οι Γιατροί του Κόσμου τηρώντας τις δεσμεύσεις τους, αποστέλλουν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2009, το πρώτο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουγκάντα, στο Κέντρο προστασίας εγκατελειμένων παιδιών του χωριού Mόντε, που βρίσκεται 200 χλμ. Βόρεια της Καμπάλα.

Ιερός Ναός Αγ. Αντωνίου στην περιοχή Monde

ag_antonios_monde

Ιερός Ναός Αγ. Τριάδος στην περιοχή Sambue

ag_triada_sambue

1η Οικοκυρική σχολή στην περιοχή Monde

oikokiriki_monde

1η Εστία συσσιτίων στην περιοχή Monde

1_estia_sissitia_monde

Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο στην περιοχή Monde

school_monde_2